MASZ PYTANIA ?

ZADZWOŃ: +48 536-960-440

 

 

ARTUR S.

Rok urodzenia: 1986                     Wzrost: 184 cm 

Waga: 78 kg                                     Kolor oczu: piwne

Kolor włosów: czarne                    Rozmiar ubrania: L


Agent aktora:

tel. +48 536-949-448

 

 e-mail: aktorzy.ikib@wp.pl


  

Języki obce:

  • język angielski 
  • język niemiecki
  • gwara śląska

 

Umiejętności:

  • szermierka
  • freestyle pull
  • pływanie 
  • lekkoatletyka
  • sztuki walki
  • prawo jazdy kat. B

 

 

Wykształcenie:

2012 - Dyplom Studium Aktorskiego przy Teatrze Śląskim im. Stanisława Wyspiańskiego w Katowicach


Doświadczenie zawodowe:


Filmografia:

2015 - GIT (rola: Sportowiec), reż.Kamil Szymański

2015 - W TOBIE (rola: Każdy), reż. Karolina Soja
2015 - KRZYŚ NA DROGĘ (rola: Krzysztof), reż. Karol Śliwa
2015 - ZIMNO. CIEPŁO (rola: Malarz), reż. Agnieszka Pawłowska
2014 - HYSTERA (rola: Julek),reż.Michalina Przewdzing
2014 - TO TYLKO PRZEMOC (rola: Trener), reż.Piotr Nalazek
2014 - KONIEC (rola: Biegacz), reż. T. Stulebla
2014 - odc. 1939 w serialu PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Hokeista), reż.Krzysztof Łebski
2014 - MALOWNICZE. WYMARZONY CZAS (rola: Michał), reż. Ł. Krzemiński
2013 - KSIĄŻĘ (Obsada aktorska), reż. Karol Radziszewski
2013 - LIFE OF DEATH. NO DIFFERENCE (rola: Schizofrenik)
2013 - FILM SPRING OPEN (Obsada aktorska)
2012 - KSIĘŻNICZKA TURBULENCJA (rola: Czeladnik), reż. Artur Wołoch
2010/2011 - POLONIA LWÓW (rola: Henryk Bilor), reż. Leszek Staroń



Spektakle:

2015-Królowa Śniegu H.Ch. Andersen, reż. Ł. Głąb, rola: Diabeł, Książę/Teatr Storia

2013 - MAŁA SYRENKA (rola: Książę), reż.M. Gerboc
2012 - PODPUCHA (rola: Rudy), reż. Beata Dzianowicz/Teatr Śląski
2012 - HAMLET (rola: Marcellus), reż. Attila Keresztes/Teatr Śląski
2009 - 2012 - KRÓL EDYP (rola: Chór), reż.Grzegorz Kempinsky/Teatr Śląski
2011 - BADENHEIM 1939 (rola: Sanitariusz), reż.Piotr Szalsza/Teatr Śląski
2008 - PIERWSZA POLKA (rola: Feldfebel; Josef Schweitzer)/Teatr Nowej Sztuki


Reklamy:

2016- Lenovo

2015- Lech

2015- Obsesive

2015- TOPR

2015-  Żywiec

2014 - Reklama społeczna dla A4 
2013 - AJAX
2013 - NETIA
2012 - BOSCH
2008 - LIDL


Sesje:
2013 - Just Yuppi
2012 - PLAY
2011 - Wysokie Obcasy
2011 - 4F
2010 - Face to face

Teledyski:
2016 - ŚLIWKI ROBACZYWKI Makabreski
2016 - KAŻDY MOMENT Lanberry
2016 - TERAZ Jagoda Kret
2014 - KŁAMIESZ Dziki rap gra
2014 - PRZEMOC DOMOWA Bullet
2014 - NIEDOPOWIEDZIANE SŁOWA Rootzmans 
2014 - NIE MA NAS Szymon Wydra


Warsztaty:
Migrar - warsztaty improwizacji teatralnej

 

 

 

Portfolio:

fb